divendres, 6 de març del 2009

Comencen els actes commemoratius a Sueca

Els amics de l'Últim Toc Teatre preparen una sessió psicalíptica, una vetlada inspirada en Bernat i Baldoví amb tocs teatrals i vanguardistes. Serà dissabte, dia 14 de març a les 23.30 a Els Porxets de Sueca, emmarcada dins de l'any Bernat i Baldoví.

I aquest mateix dissabte, 7 de març, a les 20:00h s'inaugurarà una exposció, també a la sala Els Porxets, organitzada per Toni Carrasquer, el bibliotecari de Sueca, què explicarà algunes curiositats biogràfiques sobre l'escriptor suecà. L'exposició commemorativa del segon centerari del naixement de Bernat i Baldoví estarà oberta al públic els dies 7, 8, 14, 15 i 22 de març en horari de 19:00 a 21:00 hores.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Va estar genial...!

Molt bona gent els d'Últim Toc teatre. Simpatiquíssims, molt graciosos, creatius, innovadors, amb ganes de fer coses... Vincle instantani entre bastidors.

L'exposició molt completa, i les intervencions espontànies de teatre invisible genials.

La nit psicalíptica va començar amb Bernat i Baldoví assajant l'obra amb els actors, i de sobte va irrompre el senyor retor i van tindre que canviar al Pasqualo i Visanteta

Després vaig eixir jo a cantar el monòleg del Tio Collons, amb el traje tradicional complet: Faixa, mocador, manta morellana, mocador al cap...

Després es va recitar el lament de Visanteta (Perquè m'has donat la figa...) en forma de psicofonía eròtica mentre es projectava a terra i diverses veus repartides arreu de la sala ho reverberaven

I finalment una espècie de psicodansa sensorial amb el so d'una dolçaina virtuosa i una xica guapíssima amb sostenidor de corfa de taronja enroscada i paravents faller i el final aborronant: La xica amb les mamelles a l'aire cridant-li a Bernat i Baldoví: "JOSEEEEP!! JOSEEEEP!! PERQUÈ M'HAS DONAT LA FIGA SI NO TINC QUI ME LA CULLGA...?" mentre la mà de la censura intentava tapar-li la boca. La pell de gallina.

Si vaig conéixer a tota aquesta meravellosa gent i vaig gaudir d'aquesta nit de teatre vanguardista va ser gràcies a aquest bloc...!

Moltíssimes gràcies, i a seguir-la!

apalput ha dit...

Xe quina llàstima no haver pogut assistir-hi... la culpa la te la Ruta de la Mistela.
Anavem a demanar-te que ens feres un xicotet resum, per saber el que ens perderem, però ja no cal, ja ens has donat unes pinzellades...

I això que dius d'haver conegut a tota eixa gent... la veritat és que només això ja cobreix totes les expectatives que ens crearem en mampendre tot açò. Però tranquils, que no ens conformarem. Mirarem d'aconseguir nous "xicotets miracles" com aquest.